Enjoy our culinary delights

Our offer can be described best as Bavarian refined kitchen. Chef Josef and his sister Annemarie Lobmeier vary traditional dishes with seasonal products from the home region. Both cooks have appropriated their skills and instincts in famous Munich restaurants. Particularly the gourmet-menu evenings with which they serve always new creations are liked.

Find our current menu here.


Here you can find the lunch menu of this week.

at 28.03.2020

Hopfenspargelwoche

!!!!ABGESAGT!!!!!

Die Hallertauer Delikatesse!

Als eines von wenigen Restaurant in der Hallertau bieten wir Ihnen,

den Hopfenspargel- das teuerste Gemüse der Welt - in seinen

verschiedenen Variationen an.

 

Wir freuen uns auf Ihren Besuch.

 

Wir bitten um Reservierung.

 

reserve
at 07.04.2020

Kesselfleischessen

Von Oktober bis April findet jeden ersten Dienstag im Monat

( im Januar ausnahmsweise erst am 2. Dienstag) unser

Kesselfleischessen statt.

Beginn ist jeweils um 18:30 Uhr

Preis pro Person: 10,- €

Essen soviel man will

reserve
at 23.04.2020

Burger-Essen

Stellen Sie sich Ihren eigenen Gourmet-Burger zusammen:

ob Rind, Geflügel. Pulled Pork oder Veggie dazu die

verschiedenen Saucen und Beilagen

Beginn 18:30 Uhr

Preis pro Person: 15,- €

 

 

reserve